Tartalom,
Konverzió és
Brand építés

Közösségi média felületek kezelése az eredményes online jelenlét érdekében.

Tartalomgyártás I Hirdetéskezelés I Kommentelés

Mért van szükség arra, hogy erősen jelen légy a közösségi médiában?

A megfelelő marketing és kommunikáció nélkülözhetetlen eszköze egy sikeres vállalkozásnak. A tevékenységedre szabott marketingstratégia olyan kampányok létrehozását teszi lehetővé, mellyel a célközönséged számára releváns tartalmakat tudunk készíteni.

A Facebook a legnépszerűbb közösségi oldal, a lakosság 60%-a használja, így egyben nagyon hatékony marketing eszköz is. Megfelelő tartalommal a Facebookon több millió olyan embert érhetsz el, akik érdeklődnek a terméked vagy szolgáltatásod iránt és nagyszámú konverzióra tehetsz szert teljesen ingyen.

Hogy tudunk segíteni neked?

Kidolgozzuk a sikeres közösségi média stratégiát

A marketing stratégia kialakítását még a közösségi média használata előtt szükséges elkezdeni.
A véletlenszerű posztolgatás helyett érdemes a kommunikáció és az egész stratégia alapköveit lefektetni, mely mentén sikeressé tehetjük vállalkozásodat a közösségi média felületeken.

Megtaláljuk a hangod

Fontos, hogy célcsoportokra szabott kommunikációs stratégiát dolgozzunk ki.
Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk kommunikálni a közönség nyelvén, ki kell ismernünk őket.
A célcsoportod meghatározásával, olyan tartalmakat tudunk készíteni, mellyel növelhetjük a céged iránti elkötelezettséget.

Fizetett hirdetések készítése

A növekedés és a további sikerek érdekében nem csak organikus elérésekre számítunk, hanem fizetett hirdetések segítségével tovább növeljük a stratégiánk hatékonyságát.
A fizettet hirdetések lehetővé teszik, hogy gyorsan eljussunk a potenciális vásárlókhoz.

Minőségi tartalom

A megfelelő tartalom a sikeres online jelenlét lelke, ezért egyedi, kreatív tartalmakkal visszük sikerre a vállalkozásodat. A folyamatos posztolással aktívan tartjuk a közönséged, így még elkötelezettebbek lesznek a tartalmaid iránt.

Miért jó, ha együtt dolgozol velünk?

Levesszük a terhet a válladról

A közösségi média naprakészen tartása nehéz és fáradtságos feladat. Ha a vállalkozásod vezetése mellett nem tudsz arra koncentrálni, hogy mindig új és új tartalmakkal állj elő, sajnos ez a marketinged minőségének rovására fog menni. Mi levesszük ezt a mindennapos terhet a válladról!

Egyedi lesz a tartalmad

Olyan egyedi tartalmakat készítünk neked, melyek segítségével könnyedén kitűnsz a versenytársaid közül. Felépítjük az online megjelenésed és hatékony pénztermelő gépezetté alakítjuk a közösségi oldalaidat.

Magnet Marketing – Digitális marketing ügynökség

Eddigi eredményeink

Partnerek

Elkészített poszt

Sikeres online hirdetés

Gyakori kérdések

MILYEN PLATFORM JÖHET SZÓBA?

Segítünk a Facebook és az Instagram oldalak, valamint  a TikTok kezelésében.

HOGY POSZTOLTOK AZ OLDALAMRA?

Amint megállapodtunk, a már meglévő oldaladhoz küldünk egy felkérést, hogy kezelhessük azt. Amennyiben még nincs oldalad, úgy azt létrehozzuk, kap egy egyedi biznisz fiókot és teljeskörű hozzáférést biztosítunk számodra az oldalhoz.

HOGY FOGOM FIZETNI A HIRDETÉSEKET?

A hirdetések kifizetése csak online lehetséges!
A Facebook és az Instagram hirdetések kifizetése is csak online fizetési mód beállításával lehetséges, melyet az üzleti fiókod kezelőjében állítunk be.
Természetesen a Facebooktól kapott számla minden esetben az általad megadott számlázási adatokat fogja tartalmazni.

A KÉPET, SZÖVEGET NEKEM KELL KÜLDENI?

A közösségi oldalaidra kikerülő tartalmat nem szükséges elküldened számunkra. Bár ha rendelkezel egyedi fotókkaltermékfotókkal, vagy van olyan képi/videós anyagod melyet a kommunikáció során érdemes lehet felhasználni, akkor azt mindenképpen küldd át számunkra. Természetesen a kreatív szövegeket is mi írjuk minden poszthoz!

TELJESEN ÚJ OLDALT IS VÁLLALTOK?

Természetesen igen!
Nem csak meglévő oldalak kezelését vállaljuk, hanem a 0-ról is segítünk elindulni a közösségi média világában! Létrehozzukbeállítjuk és kezeljük az akár újonnan indított oldalakat is!

MENNYIBE FOG EZ NEKEM KERÜLNI?

A Facebook, Instagram kezelés havidíjas rendszerben történik.
A havidíj összege a megrendelő igényeiből és a munka mennyiségéből kerül meghatározásra.

Kezdjük el a közös munkát!

Dolgozzunk közösen azért, hogy vállalkozásod minden eddiginél sikeresebb legyen.
Egységes, célzott kommunikációval és személyre szabott hirdetésekkel leegyszerűsítjük az ügyfélszerzés folyamatait. Levesszük a terhet rólad, így több időd és energiád marad, amit más fontos feladatokra fordíthatsz.

Az oldal sütiket használ. Bővebben

Ez a weboldal cookie-kat használ, amelyek segítik a weboldal működését.

Bezárás